Mobilabonnemang med telefon

Är du på jakt efter en billig mobil med telefonabonnemang? Då har du kommit rätt. Här berättar vi om den bästa billiga mobiltelefonen på marknaden och några av abonnemang du kan få med den. Det finns ingen anledning att lägga dyra pengar på en mobil när du kan hitta en riktigt billig med bra kvalitet och alla de funktioner du behöver. Nu kan du dessutom få en riktigt bra kamera till din mobil för en billig peng.

Mobilabonnemanget lika viktigt som telefonen

Att ha ett riktigt bra telefonabonnemang är minst lika viktigt som vilken mobiltelefon som du har. Abonnemanget ger förutsättningar för mobilen att prestera och fungera bra. Det är som drivmedel för bilen. Utan drivmedel – ingen funktion. Att välja ett billigt abonnemang kan vara en strategi, men en ännu bättre är att välja ett abonnemang där du får mycket valuta för pengarna och som faktiskt täcker dina behov. Det går snabbt att hitta de bästa erbjudande för mobilabonnemang just nu. Vi tycker att Topp-10 Telefonabonnemang – topplistan över bäst mobilabonnemang är en av de bästa sammanställningarna över bäst erbjudande just nu.

Billiga märken och gamla modeller

De senaste modellerna från Apple och Samsung kommer alltid att vara relativt dyra. Men om du gärna vill ha en mobil från något av dessa märken kan du kika på de gamla modellerna, som vi gör i denna artikel. Eftersom nya modeller släpps med relativt kort mellanrum gör detta att priset på de gamla modellerna sjunker relativt snabbt. Det innebär också att de ”gamla” modellerna egentligen inte är särskilt gamla. Detta är alltså ett bra alternativ om du vill ha en billig mobil. Det andra alternativet är att hitta en mobil från ett billigare märke. Det finns många mobilmärken som erbjuder billigare telefoner med mycket god kvalitet. Nedan kommer vi att presentera vad vi tycker är den bästa billiga mobilerna med abonnemang. De abonnemang vi kommer att titta på kommer från Telia, Halebop och Comviq. Självklart kan du även surfa in på andra operatörers hemsidor för att hitta det abonnemang som passar dig bäst.

Samsung Galaxy A3 – en billig mobil med bra kamera

Samsung Galaxy A3 är en snygg, lätt och tunn mobil. 4,7 AMOLED-skärmen ger dig skärpa både för bilder och video. Du får både höga kontraster och djup färgmättnad. Processorn funkar mycket bra och så även prestanda i appar och på webben. Men det bästa med denna mobil är trots allt den riktigt bra kameran. Mm man jämför med andra mobiler i samma prisklass är detta helt klart den billiga mobil som har bäst kamera. Kameran är så pass bra tack vare en ljuskänslig sensor vilken låter dig ta bra bilder både inomhus och utomhus. Du kan dessutom snabbstarta kameran genom att trycka på hemknappen. För de där plötsliga bildvänliga tillfällena.

Skärmen har 720p-upplösning, och batteritiden är bättre än på föregående modell. Kort och gott är detta ett kap om du vill ha en billig mobiltelefon. Du får inte helt samma kvalitet som om du hade köpt en av Samsungs dyrare modeller, men i sin prisklass sticker den helt klart ut.

OBS! Tänk på att du ska fråga om Samsung Galaxy A3 från 2017, med serienummer SM-A320F. Det finns nämligen en ytterligare Samsung Galaxy A3 som kom 2016 och som inte är lika bra som versionen från 2017.

Du kan köpa Samsung Galaxy A3 tillsammans med flera olika abonnemang. Nedan ger vi några exempel.

Samsung Galaxy A3 med Telia-abonnemang

Om du väljer ett av Telias mobilabonnemang kan du välja mellan abonnemang från 1 GB surf till 100 GB surf. Vi skriver här om abonnemanget med 1 GB surf.

 • Bindningstid: 24 månader
 • Rabatt på hårdvaran: 590 kr
 • Kostnad per månad: 299 kr
 • Engångsavgift: 250 kr
 • Kostnad för abonnemang utan bindningstid: 321,50 kr i månaden
Samsung Galaxy A3 med Halebop-abonnemang

Som exempel använder vi Halebops populära abonnemang Rubbet som ger dig 2 GB surf med 4G-stöd, 100 samtal av obegränsad längd samt 1000 sms och mms.

 • Uppsägningstid: 1 månad
 • Total kostnad under bindningstiden: 6696 kr
 • Kostnad för hårdvara: 110 kr i månaden
 • Kostnad för mobilabonnemanget Rubbet: 196 kr i månaden
 • Totalkostnad per månad: 279 kr
Samsung Galaxy A3 med Comviq-abonnemang

Vi berättar här om Comviqs abonnemang med 2 GB surf.

 • Bindningstid: 24 månader
 • Total kostnad för hårdvara: 3490 kr
 • Avbetalning av hårdvara under 24 månader: 120 kr i månaden
 • Kostnad för mobilabonnemanget: 145 kr i månaden
 • Totalpris per månad: 265 kr

Så om du vill ha en billig mobil är Samsung Galaxy A3 ett bra alternativ. Kombinationen av att vara en budgettelefon och att den inte är helt ny gör den riktigt prisvärd. Samtidigt får du en mycket bra mobil för pengarna. Kolla gärna in fler operatörer innan du köper din mobil, för att hitta det abonnemang som passar dina behov och din plånbok bäst. Du kan hitta många olika abonnemang. Främst brukar det vara mängden surf som varierar, så fundera på hur mycket du behöver och vill betala för. Vi önskar dig lycka till att hitta en billig mobil med ett passande abonnemang.

Mobiltelefon med abonnemang från Tele2

Tele2 har pålitliga mobilabonnemang med god täckning. Nedan berättar vi hur några av deras abonnemang fungerar tillsammans med mobiltelefonerna iPhone X 64 GB och Samsung Galaxy S8.

 • iPhone X 64 GB: Det totala priset för denna telefon är 11 490 kr. Du kan välja under hur lång tid du vill betala av telefonen. Om du betalar av den under 24 månader betalar du 478 kr i månaden. Utöver det ska du välja ett abonnemang. Ett exempel är ett av Tele2s mest populära abonnemang med 15 GB surf i månaden för 299 kr i månaden. Den totala kostnaden den första 24 månaderna blir alltså 777 kr per månad. Efter 24 månader betalar du endast 299 kr i månaden.

Mobiltelefon med abonnemang från Hallon

Nedan berättar vi om Hallons abonnemang om du köper någon av mobiltelefonerna iPhone X 64 GB och Samsung Galaxy S8.

 • iPhone X 64 GB: Det totala priset för denna telefon om du köper den hos Hallon är 11 495 kr, det vill säga bara 5 kr mer än vad telefonen kostar hos Tele2. Om du tecknar abonnemang med Hallon kan du delbetala telefonen under 24 månader för kostanden 480 kr i månaden, det vill säga något mer än hos Tele2. I gengäld erbjuder Hallon betydligt billigare abonnemang. För 99 kr i månaden får du abonnemanget Liten med 2Gb data. Totalt sett blir det en månadskostnad på 579 kr i månaden de första 24 månaderna och sedan betalar du 99 kr i månaden.